Onko tämä tosiaan Lindsay Lohan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan yrittää parhaillaan käynnistellä näyttelijäuraansa uudelleen parin vuoden mustan kauden ja useiden roolimenetysten jälkeen. Samalla hän tekee myös mallintöitä lehdille ja vaatemerkeille.

Nyt verkkoon on päätynyt Lindsayn mainoskuvia, joissa hänet nähdään totuttua tyylikkäämmässä kuosissa. Vahvasti käsiteltyjen valokuvien mallia on jopa vaikea tunnistaa Lindsayksi. Tyylikkäissä rock-henkisissä otoksissa hän poseeraa paljastavissa mekoissa ja tiukoissa farkuissa. Katso kuvat tästä.

Popppari-näyttelijän paluu näyttää tällä hetkellä varsin valoisalta, mutta ainakin yksi suuri virhearviointi siihen on sisältynyt. Lindsay Lohan nimittäin kieltäytyi hänelle tarjotusta roolista elokuvassa Kauhea kankkunen, josta tuli nopeasti menestys ja elokuvalistojen ykkönen. Hänen roolinsa elokuvassa sai lopulta Heather Graham.