Madventures-Coco: ”Mä oon yksinäinen susi, kato”

Nettivideot · Stara.fi

Kesälauantain ratoksi Staran nettivideoissa nähdään nyt internetin arkistoista löytynyt välipala, jossa Madventures-ohjelman Riku Rantala haastattelee Tongan saarelta löytämäänsä suomalaista HC-trävelleri Cocoa, C:llä.

Vuoden aikana lähes legendaariseksi muodostunut haastattelu on peräisin Madventures-ohjelman ensimmäisen tuotantokauden jäämistöstä ja video on televisiossa nähdyn haastattelun sijaan pidempi raakamateriaali-versio. Nojaa siis taaksepäin ja nauti. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Tähän mennessä video on nähty vuoden aikana vasta 70.000 kertaa, joten monikaan ei ole sitä vielä nähnyt. Myöhemmin Eero ”Coco” Milonoff nähtiin vielä vieraana myös Madventuresin Travel Schoolin jaksossa, joka löytyy tästä linkistä.