BB-Ragnar Miss Helsingin kanssa Martina Aitolehden synttäreillä

Big Brother · Stara.fi

Tänään alkavan Suomen Big Brother -tuotantokauden asukkaaksi useiden lähteiden mukaan mahdollisesti muuttava 19-vuotias virolaissyntyinen Ragnar Orav, eli mahdollinen BB-Ragnar, on ehtinyt poseerata monien julkkistähtien seurassa.

BB-Ragnar lukeutuu muiden muassa BB-Cheryllin ja BB-Kadin ystäväpiiriin ja on poseerannut heidän kanssaan monissa valokuvissa. Lisäksi nuori mies poseerasi taannoin myös Martina Aitolehden syntymäpäivillä yhdessä juhlakalun, Cheryllin ja Miss Helsinki Viivi Pumpasen kanssa. Katso kuvat tästä, tästä ja tästä.

Lisäksi sunnuntaina Iltalehden BB-bloggaaja Tero Paloniemi mainitsi näistä huhuista, minkä jälkeen myös BB-Niko totesi kaikkien tietävän ”että kyseinen blogissa esiintynyt poika on talossa”. Hän oli mukana Studio Eliten kuvaussessiossa viime vuonna 27. elokuuta. Katso kuva tästä.

Staran BB-uutiset saat:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi