Kutinaa? Katy Perry rapsutteli jalkovaliään kesken keikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkipoppari Katy Perry on nähty usein esiintymässä julkisesti toinen toistaan näyttävämmissä ja paljastavammissa esiintymisasuissa ja pienemmissä yläosissa. Nyt hänet on ikuistettu lavalla tuttuun tapaan vähäpukeisena.

Viikonloppuna peräti 50.000 katsojalle kahdessa V Festival -tapahtumassa esiintynyt Katy Perry nähtiin keikkansa aikana pukeutuneena useampaankin eri asukokonaisuuteen. Niille oli kuitenkin yhteistä se, että poptähden käsi hakeutui asuvaihtojen välillä tavallista useammin intiimialueelle rapsuttelemaan. Katso kuvat tästä.

Tuttuun tapaansa Katy Perry antoi muillekin ruuminosilleen huomiota, sillä hänet ikuistettiin myös useita kertoja kourimassa rintojaan esityksen aikana. Viime viikolla Melbournessa, Australiassa, poptähti kuvattiin asussa, joka kykeni vain hädin tuskin peittämään hänen yläosansa. Siinä asu lopulta onnistuikin, ja Katy paljasti testaavansa esiintymisasunsa hyppimällä backstagella aina ennen esiintymistä.