Avril Lavigne ja aviomies bongattiin yhdessä – kulissia? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme toissapäivänä kuinka kanadalaispoppari Avril Lavigne ja hänen aviomiehensä Deryck Whibley ovat avioerohuhujen kohteena. He ovat onnistuneet välttelemään yhteiskuvia jo kuukausien ajan ja lisäksi juhlineet ympäri Yhdysvaltoja erossa.

Nyt julkkispari on kuitenkin jälleen kuvattu yhdessä. Viime viikolla Avril Lavigne nähtiin useana peräkkäisenä iltana juhlimassa New Yorkissa tuntemattomaksi jääneiden miesten seurassa. Ensimmäisen kerran avioerosta huhuttiin jo viime vuonna, mutta Whibley on kiistänyt erohuhut.

Viime viikolla erohuhut voimistuivat, ja toissapäivänä pariskunta bongattiinkin ensimmäistä kertaa kuukausiin yhdessä. Katso kuvat tästä. Ruokaostoksilla kuvatun pariskunnan epäillään nyt näyttäytyneen yhdessä vain erohuhujen hillitsemiseksi.