Rihanna rinnat paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin, kuinka suosittu r&b-tähti Rihanna esiintyy uransa rajuimmissa lehtikuvissa Vogue-lehden Italian version kannessa ja sisäsivuilla. Nyt julkisuuteen on tullut lisää kyseisen lehden rohkeita otoksia.

Aiemmin julki tulleissa kuvissa Rihanna nähdään muiden muassa heittämässä vettä sangosta kasari-ikoni Grace Jonesin tyyliä mukailevassa asussa. Nyt verkkoon päätyneissä muissa kuvissa hänet nähdään kuitenkin historiallisesti myös yläosattomissa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Rihanna poseeraa julkisesti yläosattomissa. Tällä kertaa hänen nännejään peittävät vain pienet koristeet. Katso kuvat tästä.

Alunperin Rihannan piti poseerata Voguen kannessa jo keväällä, mutta suunnitelma kariutui, kun neitokaisen alastonkuvat vuotivat julkisuuteen.Rihannan kuvan on ikuistanut maineikas muotikuvaaja Steven Klein, joka on aiemmin noussut otsikoihin rohkeilla kuvillaan muiden muassa Bruce Willisin ja Madonnan keskimääräistä rajumpien kansikuvien merkeissä.