Onko tämä tosiaan Kirsten Dunst?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Kirsten Dunst yllätti viime vuoden helmikuussa jopa hänen läheisensä kirjauduttuaan yllättäen vieroitushoitoon alkoholi- ja huumeongelmiensa takia, sillä häntä pidettiin hyvien elämäntapojen vaalijana.

Utahissa sijaitsevalla ja julkkisten suosimalla Cirque Lodge -klinikalla annettu hoito ei ilmeisesti ollut kovinkaan menestyksekästä, sillä Kirsten Dunst on nyt kuvattu toikkaroimassa baareissa juovuspäissään ja muutenkin homssuisen näköisenä. Suoraan sanottuna hän ei näytä itseltään. Katso kuvat tästä.

Viime viikkoina vastaavia tapauksia on enemmänkin esimerkiksi Hollywoodin yöstä, joten Kirsten Dunst lienee retkahtanut taas alkoholiin. Kirstenin kerrotaan ajautuneen päihteiden pariin osittain näyttelijä Jake Gyllenhaalin eron takia. Jake seurustelee nykyisin Oscar-voittaja Reese Witherspoonin kanssa. Toissa vuonna Kirstenin raportoitiin seurustelevan brittipoppari Johnny Borrellin kanssa. Tämän hetken suhdetilanne on hieman auki.