Leona Lewis joutui faninsa pahoinpitelemäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urallaan erittäin hyvin menestynyt laulajatähti Leona Lewis on joutunut erikoiseen välikohtaukseen ollessaan kirjoittamassa nimikirjoituksia faneilleen. Ilmeisesti joku faneista oli jostain syystä suivaantunut supertähdelle, koska kävi yllättäen tämän kimppuun.

Brittiläisen The Sun -lehden mukaan parikymppinen miespuolinen fani odotti kiltisti vuoroaan nimikirjoituksen pyytäjien jonossa, mutta vain lyödäkseen laulajaa. Leona Lewis oli ymmärrettävästi kauhuissaan tilanteesta, jossa olisi voinut käydä pahemminkin.

– Leona oli todella shokissa, kun isku tuli täysin yllättäen. Mies oli jonottanut rauhallisesti, ja päästyään ottamaan nimikirjoitusta hän ei sanonut mitään, vaan löi Leonaa kasvoihin. Nyt Leona on ihmeissään kuinka joku voi tehdä näin, ystävä kertoi lehdelle.

– Nöyrä Leona rakastaa rauhaa ja faniensa tapaamista. Hän oli tekemässä kolmen tunnin fanitapaamista ja suunnitteli kirjoittavansa nimikirjoituksensa satoihin kirjoihin. Hän joutui kuitenkin lähtemään lääkäriin, koska isku oli niin kova.

Poliisi tutkii parhaillaan tapausta. Tiedottajan mukaan Leona ei saanut vammoja eikä hän tarvinnut hoitoa. Pahoinpitelijä saatiin kiinni.