Uusi BB-pari: Samin ja Sarannan hellät hetket vessassa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon eilisiltaisia juhlia vietettiin varsin kosteissa tunnelmissa, sillä kaikki asukkaat saivat slummin ja paratiisin jaon päättymisen kunniaksi juhlia pitkästä aikaa yhdessä. Talon lemmenpari BB-Toni ja BB-Iida suutelivat ja halailivat pitkin iltaa.

BB-Sami ja BB-Kätlin saivat ilmeisesti erimielisyytensä sovittua, sillä he vaihtoivat suudelmia talon porealtaassa Totuus vai tehtävä -kisan tiimellyksessä. Sami päätyi lopulta kuitenkin iskemään toista naista. Illan aikana muodostui nimittäin uusi BB-pariskunta, kun BB-Sami ja BB-Saranna lähentyivät selvästi toisiaan. Illan aikana pari vaihtoi myös helliä suudelmia.

Puolen yön jälkeen Isoveli soitti talon äänentoistosta Glen Medeirosin herkän slovariklassikon Nothing’s Gonna Change My Love For You. Kappaleen aikana Sami ja Saranna halailivat ja pusuttelivat toisiaan vessassa. Kappaleen jälkeen Sami jatkoi biisin lyriikoita toistelemalla neitokaiselle ”Nothing’s Change My Love For You” useaan otteeseen.

– Sä oot ihan ihme ukko, Saranna totesi Samin hellässä halauksessa.

Myöhemmin Sami ja Saranna jatkoivat kuherteluaan vielä talon terassilla sekä sisällä talossa.

– Mulla on oikeesti ikävä sua. Mä oikeesti rakastan sua. Mä haluan nukkua sun kanssa, Sami sopersi.

– Jaa, sit sun pitää olla kiltti poika, Saranna vastasi.