Nyt se selvisi – BB-Cathy lennätetään Suomeen – tällainen hän on!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talo saa pian kaukaisen vieraan, kun Filippiinien Pinoy Big Brother -ohjelmasta lennätetään yksi asukas Espoon BB-taloon. Vastavuoroisesti BB-Kätlin lähti tänä aamuna pitkälle matkalle kohti Manilaa. Hän muuttaa sikäläiseen taloon huomenna lauantaina.

Hetki sitten Filippiinien BB-lähetyksessä selvisi, että Suomeen lennätetään 22-vuotias sinkkunainen BB-Cathy, oikealta nimeltään Catherine Remperas. Hän on syntyisin Zamboangasta, mutta asuu nykyisin Boholin saarella. Katso kuvat tästä: kuva 1kuva 2kuva 3 ja kuva 4.

BB-Cathy pitää vanhemmista miehistä, sillä edellinen miesystävä oli häntä 16-vuotta vanhempi. Syntymäpäiväänsä aiemmin tässä kuussa juhlinut kuvankaunis brunette pitää kalaruoasta ja fanittaa näyttelijöistä Megan Foxia, Angelina Joliea ja Shia LeBeoufia. Musiikkipuolella hänen idoleitaan ovat Lady Gaga, Paramore ja Avril Lavigne. Hänen koulutuksensa vastannee Suomessa lähihoitajaa.