BB-Cathy ja BB-Kätlin Skype-yhteydessä

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa parhaillaan asustava BB-Cathy lähtee viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan kotimatkalle jo perjantaina, eli vain viiden päivän visiitin jälkeen. Samoihin aikoihin myös Kätlin suuntaa Manilasta Suomeen.

Molemmat vaihtoasukkaat ovat olleet kovasti kiinnostuneita siitä miltä toinen vaihtari näyttää. Kätliniä on esimerkiksi kuvailtu Cathylle Sarannan vaaleana versiona. Tänään molemmat vaihtoasukkaat saivat kuitenkin nähdä viimein toisensa.

BB-Cathy otti nimittäin aamupäivällä Suomen BB-talon päiväkirjahuoneesta Skype-yhteyden suoraan Manilan Pinoy Big Brother -ohjelman B-taloon, jonne Kätlin muutti eilen A-talosta. Cathy pyydettiin päiväkirjahuoneeseen, kun Skype-yhteydet oli saatu viimein viritettyä toimintaan Suomen ja Manilan välille. Heikkolaatuisessa kaukoyhteydessä oli kuitenkin kahden sekunnin viive, mikä aiheutti pieniä haasteita keskusteluun.