Big Brother -kaunottarien alastonkuvat raivostuttavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talon tapahtumia seuraavassa ympärivuorokautisessa nettilähetyksessä on esitetty useita kertoja myös BB-asukkaiden suihkusessioita. Siten talon naisten alastonkuvia on päätynyt myös internetin syövereihin.

Näiden nettikuvien lisäksi myös ohjelman virallisessa Kuvaboxi-kuvagalleriassa on julkaistu tällaisia alastonkuvia useammastakin naisasukkaasta. Nakukuvat ovat saaneet runsaasti negatiivista palautetta käyttäjiltä, joiden mukaan palvelun itse julkaisemat kuvat rikkovat jopa palvelun sääntöjä. Alla on muutamia otteita alastonkuviin liittyvistä varsin kärjekkäistäkin kommenteista.

– Arvoisa Kuvaboxi, en oikein ymmärrä… Selittäkää SELKOKIELISESTI, mikä seikka tekee bb alastonkuvista enemmän hyväksyttävämpiä ja siveellisimpiä kuvia joita bb voi julkaista kuvaboxissa MUTTA samojen kuvien julkaiseminen kuvaboxilaisilla on ehdottomasti kielletty, eräs käyttäjä ihmetteli.

– Pyydän! Poistakaa BB-nakukuvat Kuvaboxin kuvayhteisön sivuilta. Kuvaboxia käyttävät pienet lapset ja he saavat nakukuvat silmilleen tahtomattaan, toinen ihmetteli.

– Ainakin meidän osalta lapsilla EI enää ole asiaa Kuvaboxiin! Ja asiallisen palautteen antaminen on täysin turhaa. Kuvaboxin ylläpito katsoo BB alastonkuvat läpi sormien. Raivostuttavaa!!!

– Olen ymmärtänyt, että epäsiveelliset kuvat ei ole sallittu kuvaboxissa – onko sääntöjä muutettu ja koska? Mielestäni tällaisten kuvien esille tuominen on täysin tarpeetonta ja todella törkeää.