Dancetähti David Guetta toi hittinsä DJ Hero -peliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Loistavia arvosteluja saanut uusi DJ Hero -peli sisältää pelattavaa, tai pitäisikö sanoa soitettavaa, pitkäksi aikaa. Nyt siihen on kuitenkin saatavissa jälleen uutta lisämateriaalia, kun supersuosittu dancetähti David Guetta on työstänyt omia pelikenttiään.

Ladattavana on muiden muassa Guettan omat When Love Takes Over, Sexy Chick ja On The Dancefloor -tanssihitit. Suomessakin David Guetta on jo pitkään hallinnut klubi- ja tanssilistoja kevyellä vokaalihousellaan.

– DJ Heron Euroopan lähettiläänä olen innoissani mahdollisuudesta jakaa musiikkiani ja miksauksiani uuden yleisön kanssa tämän formaatin kautta. Minusta on fantastista, että tällaisen pelin kautta dj-kokemus voidaan tuoda kokonaan uusien dj-urasta haaveilevien ihmisten ulottuville, David Guetta kommentoi.

Aiemmin DJ Hero -pelille on julkaistu yksi lisäpaketti, joka on sisältänyt muiden muassa 50 Centin, Public Enemyn, Gorillazin ja Queenin hittejä. Lisäpaketit ovat maksullisia.