Matti Nykäsen kokkiohjelma alkaa – vain netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mäkyhyppylegenda Matti Nykänen on saanut oman Mattihan se sopan keitti -nimisen ohjelmansa, mutta aivan televisioon saakka Nykänen ei ole vielä päässyt hyppämään. Hän kokkailee nimittäin huomisesta alkaen ainoastaan netissä.

Mattihan se sopan keitti -kokkiohjelma on Subin mukaan miehinen hyppäys kotiruuanlaiton saloihin. Nykäsmeillä höystetyssa sarjassa soppakattilat ovat aina täysiä ja kokki kuumana. Matti keittää joka viikko erilaisia keittoja jauhelihasopasta thaisoppaan viisiminuuttisissa webisodeissa. Uudet jaksot julkaistaan Subin nettisivuilla tiistaisin ja perjantaisin. Ensimmäinen jakso on nähtävillä huomenna iltapäivällä.

– Jos popsit makkaroita, kävele ainakin kolme kilometriä per makkara. Näin säilyy hyvä omatunto ja kunto. Hyvä ruoka ei tee lihavaksi vaan liikunnan puute, Matti ohjeistaa.