Susan Boyle romahti! – Itki ja imi peukkuaan fanitapaamisessa!

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Britannian Talent-kilpailussa toiseksi tullut laulajasensaatio Susan Boyle vieraili alkuviikosta Yhdysvalloissa markkinoimassa debyyttilevyään. Naisen suuri suosio on kuitenkin jälleen käymässä hänen voimilleen.

48-vuotias skotti esiintyi amerikkalaisella televisiokanavalla livenä, jonka jälkeen hän osallistui fanitapaamiseen. Boyle nautti faniensa kanssa lounasta Rock Centre -kahvilassa New Yorkissa. Fanien ihmeeksi Boyle alkoi kuitenkin lapsenomaisesti imeä peukkuaan kesken fanitapaamisen. Sisäänpäinvetäytyneen oloinen tähti purskahti myös itkuun kesken lounaan.

Televisiokameroiden ja satojen fanien edessä itkenyt tähti kokosi itsensä kuitenkin nopeasti ja alkoi itkun sijaan tanssia faneilleen.

– Hän oli vain niin iloinen ja äärimmäisen herkistynyt siitä vastaanotosta, jonka hän on saanut Amerikassa, Boylen edustaja selitti tähden erikoista käytöstä Daily Mail -lehden mukaan.

Boylen kykyä kohdata valtavaa suosiotaan on kyseenalaistettu ennenkin, sillä heti Talent-finaalin jälkeen nainen kiidätettiin sairaalahoitoon hermoromahduksen takia. Talent-tuomari Piers Morgan kommentoi tuolloin, että kyseessä oli vain tähden henkinen ja fyysinen uupumus. Kesällä Boyle kuitenkin perui noin puolet keikoistaan henkisten ongelmiensa vuoksi, joten suosion vastaanottaminen ei ole tuoreelle tähdelle ollut helppoa.