Danielle Lloydin topless-kuville nauretaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tänä vuonna vakavia vammoja pahoinpitelyssä saanut Danielle Lloyd oli tuolloin menettää rytäkässä myös toisen jalkansa lennettyään lasipöydän läpi. Britannian Big Brother -ohjemassakin mukana ollut neitokainen toipui kuitenkin mustasukkaisuudesta aiheutuneesta pahoinpitelystä.

Missin henki oli hiuskarvan varassa ja lääkärit olivat vähällä amputoida hänen vammautuneen jalkansa suuren verenhukan takia. Entinen Miss Englanti menetti kruununsa jo missivuoden aikana, kun se päätyi murtovarkaiden käsiin. Danielle Lloyd on siis kokenut tänä vuonna kovia.

Parhaillaan hän poseeraa Nuts-lehden kannessa ja sisäsivuilla kuvissa, joissa hänen kerrotaan esiintyvän yläosattomissa. Nyt lehti on kuitenkin saanut kuvasarjastaan sapiskaa, koska kaunottaren rintavarustusta ei nähdä paljaana yhdessäkään kuvassa. Katso kuvat tästä.