David Hasselhoff jälleen lähellä kuolemaa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Baywatch– ja Ritari Ässä -sarjoista tunnettu David Hasselhoff joutui perjantaina aamupäivällä sairaalahoitoon. Los Angelesin Cedars-Sinai -sairaalaan kiidätetty näyttelijä menetti kotonaan tajuntansa, jonka vuoksi tähden tytär kutsui paikalle ambulanssin.

Hasselhoffia hoitanut ensiapuhenkilökunta on paljastanut tähden suusta tulleen vaahtoa ja silmien pyörineen tämän päässä, Radar Online -julkaisu kertoo. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun America’s Got Talent -tuomarinakin nähty tähti tarvitsi ensiapua.

Tähden viime aikaiset sairauskohtaukset ovat yleensä johtuneet miehen runsaasta alkoholinkäytöstä. Useita kertoja muun muassa alkoholimyrkytyksen vuoksi sairaalahoitoon joutunut näyttelijä on kamppaillut alkoholiongelmiensa kanssa jo vuosia.

Ennen perjantaista kohtaustaan 57-vuotias tähti oli joidenkin tietojen mukaan juonut alkoholia putkeen kaksi päivää. Hasselhoff oli viime kuussa myös vieroituksessa, mutta alkoholiongelmaansa mies ei selvästikään ole vielä saanut selätettyä.