Spice Girls -bändin tarinasta musikaali

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Maailman kuuluisimman tyttöbändin, Spice Girlsin, tarinasta tehdään musikaali. Vuonna 2001 hajonneesta bändistä kertovan musikaalin nimeksi on kaavailtu Viva Forever bändin samannimisen vuonna 1998 julkaistun hitin mukaan.

Projekti on parhaillaan työn alla, sillä bändin entisen managerin Simon Fullerin sisko Kim Fuller työstää jo musikaalin käsikirjoitusta. Kim Fuller kirjoitti myös vuonna 1997 ilmestyneen bändistä kertovan Spiceworld-nimisen leffan.

Musikaaliin tullaan etsimään näyttelijöitä laajan castingin avulla, jossa etsitään nimenomaan uusia kykyjä esittämään Spice Girls -viisikkoa. Musikaalin sisällön on paljastettu olevan ryysyistä rikkauksiin -tyyppinen tarina. Musikaalissa tullaan esittämään 14 bändin suurinta hittiä, BreakingNews -julkaisu kertoo.

Vuonna 1994 perustettu Spice Girls teki comebackin viime vuonna. Bändin viimeiseksi esiintymiseksi jäi Kanadan Torontossa pidetty konsertti helmikuussa 2008.