Tiger Woods piilottelee edelleen – perui loppuvuoden menonsa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Maailman kuuluisin golffari Tiger Woods ei ole näyttäytynyt medialle viime viikonloppuna Floridassa tapahtuneen oudon auto-onnettomuutensa jälkeen. Kasvoihin tapahtuneen johdosta haavoja saanut Woods jatkaa edelleen piilotteluaan, sillä nyt mies on ilmoittanut jättävänsä tällä viikolla pelattavan golfturnauksen väliin onnettomuudesta tulleiden vammojensa vuoksi.

– Olen erittäin pettynyt, että en pääse tämän viikon turnaukseeni. Olen varma, että se tulee olemaan mahtava tapahtuma ja olen erittäin pahoillani, että en pääse osallistumaan siihen, Woods kirjoittaa omilla nettisivuillaan.

Kyseinen Chevron Wolrd Challenge -turnaus on Woodsin niin sanottu nimikkoturnaus, sillä siitä saatavat tuotot menevät Woodsin hyväntekeväisyyskohteille. Woods on ilmoittanut peruvansa kyseisen turnauksen lisäksi myös osallistumisensa kaikkiin loppuvuoden tapahtumiin, joten miestä tullaan näkemään julkisuudessa todennäköisesti vasta ensi vuoden puolella.

Viime viikonloppuna Woods ajoi oman kotitalonsa pihapiirissä ollutta vesipostia päin. Miehen kerrottiin loukanneen kasvonsa onnettomuudessa ja saaneen verisen haavan ainakin huuleensa. Suuri kohu mediassa nousi, kun julki tuli tietoja, joiden mukaan Woodsin vammat olisivatkin törmäyksen sijaan miehen mustasukkaisen vaimon aiheuttamia. Lisäksi Woodsin huhuttiin olleen vahvojen kipulääkkeiden vaikutuksen alaisena onnettomuusauton rattiin istuessaan.

Paikallinen poliisi tutkii edelleen tapausta, mutta tutkimuksia vaikeuttaa se, ettei Woods ole vieläkään suostunut tapaamaan poliiseja asian tiimoilta. Kieltäytyminen tapaamasta virkavaltaa saattaa tuoda Woodsille myös lisää ongelmia, sillä miestä voidaan syyttää muun muassa tutkimusten häirinnästä.

Woods on julkaissut tapahtuneesta oman lausuntonsa, jossa hän kertoo onnettomuuden olleen hänen oma vikansa ja kiistää samalla vaimollaan olleen mitään tekemistä tapahtuneen kanssa. Golffarin omilla internetsivuilla julkaistusta lausunnosta päätellen miehen onnettomuudesta saadut vammat ovat olleet lieviä, sillä hän kertoo saaneensa törmäyksessä ainoastaan mustelmia ja muutaman haavan. Woodsin piilottelu siis vahvistaa median epäilyksiä siitä, että viime viikonloppuiseen tapahtumasarjaan liittyy jotain hämärää.