BB-julkkikset Antti ja Henna oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut nykyinen aviopari BB-Henna ja BB-Antti Kurhinen ovat olleet viime aikoina ongelmissa virkavallan kanssa. Pian he joutuvat myös oikeuteen.

Henna vietti äskettäin parin viikon sisään jo toistamiseen yönsä putkassa riehuttuaan kotonaan ja poistuttuaan sen jälkeen ulos. Poliisi löysi Hennan pihalta ja vei putkaan. Helmikuussa pariskunta joutuu vuorostaan leivättömän pöydän ääreen, kun heidän huumausainerikoksensa käsittely alkaa.

Maikkarin Viihdeuutisissa Henna kertoi uskovansa, että pariskunta selviää sakoilla. Molemmat ovat tunnustaneet käyttäneensä huumeita julkkisbileissä. Heidät otettiin poliisin toimesta kiinni 9. tammikuuta. Tuolloin Antti Kurhinen joutui viettämään putkassa yön.