Ruma Betty -televisiosarja lopetetaan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Suomessa Nelosella pyörinyt supersuosittu Ruma Betty -televisiosarja on tulossa tiensä päähän. Yhdysvalloissa sarjaa esittävä ABC-televisiokanava on yllättäen ilmoittanut lakkauttavansa sarjan tuotannon.

– Olemme yhteisymmärryksessä tehneet vaikean päätöksen, että tästä kaudesta tulee Ruma Bettyn viimeinen kausi. Ilmoitamme asiasta nyt, koska haluamme sarjan kirjoittajille riittävästi aikaa luoda sille tyydyttävä loppuratkaisu, sarjan edustajat kertoivat People-lehden mukaan.

Sarjasta on Yhdysvalloissa meneillään sen neljäs ja näin ollen siis viimeinen kausi. Suomessa muotilehden kulisseihin sijoittuva sarja on parhaillaan tauolla, mutta palaa maaliskuussa ruutuun kolmannen kauden uusinnoilla. Sarjaa tähdittävä America Ferrera on palkittu Bettyn roolistaan muun muassa Golden Globe sekä Emmy -palkinnoilla.