Beyonce: Yksityisyys on onnellisen avioliiton avain

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkispareihin lukeuvat supertähdet Beyonce Knowles ja Jay-Z ovat onnistuneet pitämään yksityiselämänsä harvinaisen hyvin poissa lehtien palstoilta.

Nyt Beyonce on kommentoinut asiaa ja todennut juuri yksityisyyden olevan avain onnelliseen avioliittoon. Hän ja Jay-Z haluavat tästä syystä varjella kulissien takaista elämäänsä enemmän kuin monet muut supertähdet.

Esimerkiksi pariskunnan häistä olisi moni lehti maksanut tähtitieteellisiä summia rahaa, mutta tähdet päättivät siitä huolimatta avioitua kaikessa hiljaisuudessa vuonna 2008 järjestetyssä pienen piirin seremoniassa. Myös haastatteluissa molemmat ovat tietoisesti vältelleet kotielämästään kertomista.

– Jay ja minä olemme olleet aina hyvin tarkkoja siitä mitä tulee suhteeseemme. Mikään ei muuttunut sen suhteen edes silloin kun menimme naimisiin. Luulen sen säästäneen meidät monilta harmeilta, Beyonce totesi Access Hollywoodille.

Viime kuussa ennätykseliset kuusi Grammy-palkintoa kahminut poptähti muisti kuitenkin kiittää aviomiestään kiitospuheessaan.