Maailman typerimmät action-figuurit listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lelujen maailmaan saadaan päivittäin monenlaisia uusia tuotteita, ja esimerkiksi julkkiksista on tehty jo vuosikymmenten ajan erilaisia action-figuureja ja nukkeja. Viime aikoinakin omansa ovat saaneet muiden muassa useat poikabändit ja suosikkinäyttelijät.

Nyt amerikkalainen viihdesivusto Viceland on koonnut yhteen listan kaikkien aikojen typerimmistä action-figuureista. Listan kärjessä on hieman yllättäen säveltäjä Mozartin figuuri, jollaisia on mahdollisesti hankittu aikoinaan keskimääräistä taiteellisimmille pikkupojille ja -tytöille. Sama yhtiö on tosin tehnyt figuurit myös Jeesuksesta, Einsteinista ja Freudista.

Muita typerimpien figuurien listalla korkealle sijoittuneita ovat muiden muassa raskaana oleva Wonder Woman, presidentti Barack Obama, moottoripyörällä ajava Darth Wader, Rocky-hahmon irtolihakset, koulutyttöasuinen Sarah Palin, jalkapalloileva ja safariasuinen Hämähäkkimies, lasketteleva Batman, homo-Bob ja Sienna Millerin elokuvahahmot. Katso lista kuvineen tästä.