Nicolas Cage vararikostaan: Halusin vain ryömiä piiloon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä viihdemaailmassa tytmistyttiin kun tieto näyttelijä Nicolas Cagen vakavista talousvaikeuksista ja lopulta vararikosta levisi kulovalkean tavoin. Monimiljonäärin jättiomaisuus katosi hetkessä huonojen sijoitusten kariuduttua.

Nicolas Cage joutui kymmenien miljoonien velkoja ja veromätkyjä maksaakseen myymään lähes kaiken omaisuutensa pilkkahintaan. Pakkomyyntiin menivät hänen lukuisat asuntonsa ja linnansa ympäri maailmaa sekä luonnollisesti myös luksusveneet ja muu arvo-omaisuus. Nyt näyttelijä on viimein kommentoinut tapahtumia julkisuudessa.

– Ensimmäiseksi ajattelin, että tämä ei voi olla totta. Halusin vain ryömiä piiloon jonnekin maailman laidalle. Kiinteistökaupat tuhosivat talouteni, Nicolas Cage kertoi In Touch -lehdelle.

Nicolas Cage leimaa syylliseksi hänen entisen managerinsa Samuel Levinin, jonka käsiin hän luotti jättiomaisuutensa huonolla menestyksellä. Sittemmin Cage haastoi rahansa tuhlanneen Levinin oikeuteen ja vaatii tältä 20 miljoonan dollarin korvauksia. Näyttelijällä on velkaa edelleen miljoonia dollareita

– Nyt minulla on uusi manageri, jonka kanssa saamme hoidettua homman kuntoon. Olemme jo puolivälissä. Minulla on vastuu vaimostani ja lapsestani. Minun täytyy päästä taas jaloilleni, supertähti lupasi haastattelussa.