Bar Refaeli uimapuvussa kontallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bar Refaeli poseerasi viime syksynä Passionata-alusvaatemerkin rohkeissa mainoskuvissa ja äskettäin myös samaisen merkin mainosvideolla. Hän on mukana näyttävästi myös Sports Illustrated -lehden tuoreessa uimapukunumerossa.

Nyt Bar Refaeli nähdään kuitenkin poseeraamassa VS Magazine -lehden tuoreen numeron sivuilla muiden muassa mustassa uimapuvussa kontallaan ja alushousuissa jalat levällään. Provokatiiviset otokset kuvittavat hänen haastatteluaan otsikolla Kiss Me. Katso kuvat tästä.

24-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuran jo kahdeksan kuukauden ikäisenä taaperona, mutta ammatiksi se muodostui vasta 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin. Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.