Keulahahmon tinnitus hajottamassa suosikkiyhtyeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailmanhistorian legendaarisimmista rockyhtyeistä on vuonna 1964 perustettu The Who, joka antoi aikanaan mallia esimerkiksi hotellihuoneiden täydelliselle tuhoamiselle ja joka on myynyt yli sata miljoonaa levyä. Nyt menestysbändin riveissä on akuutteja ongelmia

Yhtyeen niin ikään legendaarinen keulahahmo, kitaristi Pete Townsend, on nimittäin mahdollisesti jättämässä pestinsä terveydellisten seikkojen takia. Rockin luukuttaminen täysillä on nimittäin aiheuttanut hänelle vakavan ja tuskallisen tinnituksen, eli korvien soimisen.

Rolling Stone -lehden haastattelussa Pete Townsend paljasti, että jo pidempään vaivannut tinnitus on voimistunut viime vuosina huomattavasti. Samalla se on aiheuttanut tilanteen, jossa hänen on ollut viimeinkin aika punnita rock-elämän ja terveydentilansa välisiä suhteita. Merkillepantavaa kuitenkin on, että Townsendin mukaan koko yhtyeen ura päättyy mikäli hän ei enää kykene jatkamaan.