Uuden Twilight-leffan sänkykohtauksen kuvat vuotivat nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosikiksi nousseiden Twilight-elokuvien kaksi ensimmäistä osaa on jo nähty valkokankaalla, ja vielä kaksi elokuvaa on tulossa. Seuraavaksi ensi-iltansa saa Twilight – Eclipse, jossa päähahmoilla on myös kuuma suutelukohtaus.

Nyt kohtauksesta on vuotanut verkkoon ennen aikojaan muutamia valokuvia, joissa Robert Pattinson ja Kristen Stewart nähdään makaamassa sängyllä ja suutelemassa kiihkeästi. Kuvien perusteella Pattinsonin roolihahmo Edward Cullen pääsee lähentelemään Bellaa toden teolla. Katso kuvat tästä.

Taannoin elokuvan toinen naistähti, Ashley Greene, kertoi leffan kuvausten sujumisesta Access Hollywood -julkaisussa ja paljasti saaneensa muiden muassa mustelmia vauhdikkaiden kuvausten tiimellyksessä.

– En saanut yhtään mustelmia ennen päättäjäiskohtauksen kuvaamista. Minulla meni aika hyvin. Se oli kauheaa, mutta myös hauskaa. Tanssiliikkeemme näyttävät todella hyviltä siiihen saakka kunnes joudumme taistelukohtaukseen ”Eclipsen” takia. Meidän pitää taistella uudestisyntynyttä vampyyriarmeijaa vastaan, Greene paljasti.

Twilight – Eclipse saa ensi-iltansa 30. kesäkuuta 2010.