Lady Gaga esiintyi peppu vilkkuen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka poptähti Lady Gaga otti vihdoin kantaa jo viime kesästä saakka velloneeseen hermafrodiitti-kohuun. Hän kertoi vastaavansa jatkossa asiaan esiintymällä tekopenis housuissaan, koska yleisön pitää saada mitä se haluaa.

Tuoreimpien keikkakuvien perusteella laulajatähti ei kuitenkaan ainakaan vielä ole tätä suunnitelmaansa toteuttanut. Lady Gaga kuvattiin nimittäin eilen illalla Monster Ball -kiertueensa brittiosuudella, kun hän oli esiintymässä Liverpoolissa. Katso kuvat tästä.

Useita kertoja esiintymisensä aikana vaatteita vaihtanut supertähti oli sonnustautunut muiden muassa violettiin uimapuku-kokoiseen asuun, joka paljasti erityisen hyvin hänen takapuolensa. Hän kiipeili tässä asussa esimerkiksi lavaasteena toimineen Rolls-Royce -auton kimpussa.