Nicolas Cage: Halveksun julkisuuden palvontaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Nicolas Cage lukeutuu elokuvamaailman suurimpiin tähtiin. Hän on sijoittunut useita kertoja menestyksekkäästi erilaisilla tähtien suosiota mittaavilla listoilla, mutta tähti itse ei juuri julkisuudesta perusta. Viihdelehti Stara tapasi hänet taannoin New Yorkissa.

– Halveksun julkisuuden palvontaa. Minusta se on absurdia. Luulen, että ihmiset ovat kuuluisia vain ollakseen kuuluisia, eikä sillä ole mitään tekemistä luovuuden tai taiteen tai mielikuvituksen kanssa. Se on vain turhamaisuutta ja minusta se on aika iljettävää, Nicolas Cage kertoi Staralle.

– En katso televisiota, en lue aikakauslehtiä, en käy paljoa juhlissa, en… Yritän välttää punaista mattoa niin paljon kuin voin. En halua puhua siitä, mitä minulla on päälläni tai kuka suunnitteli vaatteeni. Mielestäni kaikki tuo sotii luovuutta vastaan.

Supertähden koko haastattelu julkaistaan Starassa lähipäivinä.