Lady Gaga: ”Miehillä on jotain mitä minulta puuttuu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avoimesti biseksuaaliksi jo aiemmin tunnustautunut poptähti Lady Gaga ei ole yleensä suostunut kommentoimaan yksityiselämäänsä julkisuudessa. Nyt hän on kuitenkin avannut jälleen sanaisen arkkunsa myös sillä rintamalla.

Lukuisia hittejä listoille launut Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, on seurustellut useiden miesten kanssa. Poptähden mukaan seksuaalisuudessa ei kuitenkaan ole kysymys sukupuolesta.

– Rakkaudessa ei ole mitään rajoja tai rajoitteita. Näen kuitenkin rakkauden ja seksin erillisinä asioina. Rakastan miehistä seksuaalisuutta. Miehillä on jotain mitä minulta puuttuu, ja sitä minä todella arvostan, Lady Gaga kertoi Now!-lehden mukaan.

Todellisen rakkauden etsiminen antaa 23-vuotiaalle popparille energiaa kirjoittaa uusia kappaleita ja hän kertoikin pelkäävänsä uransa lopahtamista mikäli asettuisi aloilleen.

– Rakkaudessa on aina kyse vaarasta. Se on kuin hyppäisi jyrkänteeltä. Rakkaus ei ole rationaalista. Se pitää sinut hengissä ja samalla tuhoaa sinut. Rakkauden etsintä tarjoaa energiaa taiteilijaluonteelle. Pelkään, että kun löydän rakauden, minulle ei jää enää mitään mistä kirjoittaa kappaleita.