Twilight-tähti paljastaa: ”Olin koulukiusattu”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Twilight-elokuvien vampyyrina julkisuuteen noussut näyttelijä Robert Pattinson on paljastanut joutuneensa kouluaikoina koulukiusaamisen uhriksi. Lontoossa koulunsa käynyt tähti kertoo juuri näyttelemisen olleen syynä kiusaamiseen.

– Minua hakattiin monen eri ihmisen taholta, kun olin nuorempi. Olin vähän idiootti, mutta mielestäni en lietsonut kiusaamista. Kaikki alkoi, kun aloitin näyttelemisen ja halusin käyttäytyä kuin näyttelijä , tai ainakin niin kuin mielestäni näyttelijät käyttäytyvät. Se ilmeisesti yllytti ihmiset lyömään minua, Pattinson on kertonut kouluajoistaan Parade.com -julkaisulle.

23-vuotias tähti aloitti uransa mallina jo 12-vuotiaana. Lyhyeksi jääneen mallin uransa jälkeen britti aloitti hänet julkisuuteen nostaneen näyttelemisen. Teinityttöjen tämän hetkin kuumin idoli nähdään lähiaikoina valkokankaalla romanttisessa draamassa Remember Me. Vampyyrin roolissaan Pattinson nähdään kesällä ensi-iltansa saavassa Twilight-saagan kolmannessa osassa. Tähti seurustelee Twilight-elokuvien vastanäyttelijänsä Kristen Stewartin kanssa.