”Kirjoitin nimmarin Lady Gagan vaginaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla Culture Club -yhtyeessä supertähdeksi noussut discopoppari Boy George on paljastanut kokemuksiaan visiitistään Lady Gagan takahuoneeseen. Vankilassakin taannoin istunut artisti paljasti hittipopparin olleen teini-ikäisenä hänen faninsa.

Lady Gaga sai kunnian tavata nuoruuden idolinsa viimein Britanniassa taannoin järjestetyssä konsertissa. Tapaaminen oli kuitenkin antoisa molemmille. Boy George muisteli vauhdikasta tapaamista nut Daily Mirror -lehden haastattelussa.

– Se oli hyvin nopea tapaaminen. Takahuoneessa oli paljon ihmisiä ja kaikki oli hieman kaoottista. En ole ollut mukana sellaisessa sirkuksessa vuosikausiin, Boy George ja vertasi seuraavaksi tilannetta omiin kulta-aikoihinsa.

– Sitten ajattelin, että minäkin olen joskus ollut hänen tilallaan. Sitä oli mielenkiintoista katsoa ulkopuolelta. Hän oli kuitenkin erittäin mukava. Hän pyysi minulta nimikirjoituksen vaginaansa, discopoppari paljasti.

Joulukuussa Boy George kutsuttiin osallistumaan julkkisten Big Brother -ohjelmaan Britanniaan. Viranomaiset eivät kuitenkaan päästäneet parhaillaan ehdonalaisessa olevaa julkkistähteä asumaan BB-taloon viikkokausiksi, joten hän joutui jättäytymään pois projektista.