Demi Moore pelasti miehen itsemurhalta Twitterin avulla

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijätär Demi Moore on yksi aktiivisimmista Twitterin julkkiskäyttäjistä. Mrskutcher-nimellä Twitteria tiuhaan päivittävä tähti on saanut aktiivisuudellaan myös konkreettista hyvää aikaan, sillä hän on sivustonsa kautta auttanut jo ainakin kahta itsemurhaa harkinnutta Twitterin käyttäjää.

Viimeisin tapaus sattui perjantaina, kun Moore huomasi sivustollaan orlandolaisen miehen viestin, jossa tämä uhkasi hirttää itsensä omalle etupihalleen. Moore reagoi miehen viestiin kysymällä tältä, oliko hänen viestinsä avunhuuto. Myöntävästi Mooren kysymykseen vastannut mies lähetti näyttelijättärelle vielä useita viestejä, E! Online -julkaisu kertoo.

Myös toisen näyttelijättären Kreikkalainen naimakauppa -elokuvan naistähden Nia Vardalosin on kerrottu huomanneen itsemurhaviestin. Vardalosin Twitter-sivustolla olleen tweetin mukaan hän soitti asiasta poliisille ja auttoi heitä löytämään itsemurhakandidaatin. Vandalos päivitti pian myös Twitteriin, että poliisi oli löytänyt 18-vuotiaan itsemurhaa hautoneen pojan ja vieneen tämän hoitoon.

Moore on ollut auttamassa Twitterin kautta aikaisemminkin, sillä viime vuonna Mooren sivuston kautta saaneiden tietojen avulla estettiin kalifornialaisen naisen aikeet päättää elämänsä oman käden kautta. Demi Moore on yhdessä aviomiehensä Ashton Kutcherin kanssa Twitterin aktiivisimpia julkkiskäyttäjiä. Mooren sivustolla on jopa yli 2,5 miljoonaa seuraajaa.