Sacha Baron Cohen meni salaa naimisiin

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Erikoisista komediarooleistaan tunnettu Sasha Baron Cohen avioitui viime viikolla pienessä yksityisessä seremoniassa. Näyttelijätär Isla Fisherin kanssa naimisiin mennyt tähti ei halunnut suuria häitä, joten pari vihittiin salaa heidän Pariisin matkallaan, Breaking News -uutisoi.

Pariskunta on seurustellut kahdeksan vuoden ajan ja heillä on yhteinen tytär. Parin huhuttiin menevän naimisiin jo neljä vuotta sitten, jolloin heidän uutisoitiin suunnittelevan avioitumista jossain päin Eurooppaa.

Cohen on paremmin tunnettu hulvattomista roolihahmoistaan Borat, Bruno sekä Ali G. Brittikoomikko on aiheuttanut urallaan paljon kohua. Muun muassa Kazakstanin valtion huhuttiin muutama vuosi sitten haastavan tähden oikeuteen tämän kuvitteellisen kazakstanilaisen Borat-hahmon loukattua kansakunnan itsetuntoa. Cohenin vaimo australialainen Fisher tunnetaan muun muassa roolistaan elokuvassa Himoshoppaajan salaiset unelmat.