BB-Niko strippauksestaan: ”Menin loppuun asti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -ohjelmasta tutuksi tulut Niko Saarinen, eli BB-Niko, kertoi eilen viihdelehti Staran verkkosivuilla ylläpitämässään blogissa harrastaneensa seksiä myös toimittajan kanssa. Muiden paljastusten lisäksi Niko kertoi saaneensa useita tarjouksia stripparikeikoista.

– Olen saanut useita tarjouksia strippauskeikoista (se toki voi johtua facebookista, jossa ilmoitin kiinnostukseni vastaaviin keikkoihin). Mutta musta tuntuu että toi voisi ihan oikeasti olla mun juttu, toisinaan, Niko Saarinen kertoi Staran blogissaan.

Vaatteiden riisuminen yleisön edessä ei ole räväkälle Nikolle täysin uusi asia, vaikka hän ei ole esimerkiksi ravintolassa koskaan niin tehnytkään. Hieman yksityisemmässä tilaisuudessa mies on kuitenkin harjoitellut.

– Olen yhden kerran stripannu mun kavereille, nuorena. “Yleisössä” oli silloin 3 poikaa & 1 tyttö ja mä muistan että se kiihotti mua valtavan paljon (ja menin NIIN loppuun asti kun vain voi). Silloin mä en saanu siitä rahaa, mutta nytten mulle on tarjottu muutamia satoja eurojakin yhdestä esiintymisestä, joten ehkä.. ?