Miestähti selitteli Jennifer Anistonin pepun kourimista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka Jennifer Aniston ja hänen vastanäyttelijänsä Gerard Butler olivat uuden Exän jäljillä -elokuvansa ensi-iltajuhlissa varsin lämpimissä tunnelmissa. Gerard nimittäin kouri estottomasti kaunottaren takapuolta.

Vastanäyttelijöiden on huhuttu jo pidemmän aikaa seurustelevan, ja he ovatkin näyttäytyneet lukuisia kertoja yhdessä julkisesti myös työtehtäviensä ulkopuolella. Nyt Butler on joutunut selittelemään kourimistaan KISS FM 104,7 -radiokanavan haastattelussa.

– Yeah, olen hieman paha poika. En ole vieläkään aivan varma oliko käteni todellakin hänen takapuolellaan. Luulen, että se johtui vain kuvakulmasta. En ole itse nähnyt kyseistä kuvaa, Gerard Butler naureskeli haastattelussa.

Miestähti kiisti kuitenkin edelleen pariskunnan suhdehuhut.

– Ihmiset ovat tiedustelleet jo parin vuoden ajan että olemmeko me pari. En usko, että olisi mitään järkeä salata sellainen asia parin vuoden ajan. Jos tapailisin Jenniferiä, olisin enemmän kuin iloinen voidessani sanoa tapailevani häntä.