Heidi Montag esitteli naurettavan suuret rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisten kauneusleikkaustensa merkeissä viime aikoina otsikoissa ollut realitytähti Heidi Montag nousi aikoinaan julkisuuteen The Hills -realityohjelman tähtenä. Nyt kun Suomessakin nähtävä ohjelma on päätetty lopettaa, aikoo Heidi suunnata seuraavaksi tarmonsa valkokankaalle.

Heidi haaveilee nimittäin A-sarjan elokuvaroolista lähitulevaisuudesta. Roolin saaminen voi tosin olla hieman ongelmallista, sillä kauneusleikkaustensa jälkeen ihmis-barbie ei enää kykene muodostamaan kasvoilleen luonnollisia ilmeitä. Viime viikolla Heidi Montag paljasti, ettei hän kykene nykyisin edes halaamaan ihmisiä jättirintojensa takia.

Nyt realitytähti on esitellyt jättimäiset rintansa, jotka hakevat vertaistaan myös julkkismaailmasta. Suorastaan naurettavan kokoiset silikonit eivät kuitenkaan Heidille vielä riitä, sillä hän on kertonut haluavansa vieläkin huomattavasti suuremman varustuksen. Nyt neitokainen on poseerannut puskureidensa kanssa näyttävässä kuvassa. Katso kuva tästä.