Sotki maton – Bruce Willis haastettiin oikeuteen

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Hollywood-tähti Bruce Willis on joutunut oudon oikeusjutun kohteeksi. Näyttelijää syytetään nimittäin erittäin kalliin maton sotkemisesta. Willisiltä vaaditaan oikeusteitse peräti 22.000 euron korvauksia arvokkaan maton pilaamisesta.

Näyttelijän oikeustapaus juontaa juurensa viime vuoden joulukuulle, jolloin Willisin sisustussuunnittelija haki mattoliikkeestä arvokkaan käsintehdyn villamaton näyttelijän kotiin. Willis palautti maton liikkeeseen reilun kuukauden kuluttua, mutta mattoliikkeen mukaan siihen oli ilmestynyt viinitahroja. Amerikkalaiseen tyyliin kyseinen liike haastoi Willisin oikeuteen vaatien tältä nyt korvauksia.

Bruce Willisin asianajaja on kiistänyt syytökset maton pilaamisesta. Näyttelijä on kuitenkin lupautunut maksamaan maton puhdistuksesta aiheutuvat kulut, TMZ-julkaisu kertoo. Mattoliike vaatii kuitenkin näyttelijältä täyden hinnan matosta, sillä liikkeen mukaan Willis osti maton, muttei koskaan maksanut sitä. Willisin edustajan mukaan koko oikeushaaste on naurettava, sillä matto oli näyttelijällä vain lainassa, sillä hän oli sopinut liikkeen kanssa palautusoikeudesta. Näyttelijä itse ei ole vielä kommentoinut tapausta.

Uusimmat