Tosielämän täydellinen nainen kiinni rattijuopumuksesta – katso pidätyskuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjan suuri suosio sai taannoin paljon realityseuraajia, kun Yhdysvalloissa nähtiin useita Tosielämän Täydelliset naiset -tyylisiä realitysarjoja. Näissä nähtävien naisten elämä onkin ollut välillä vähintään yhtä värikästä kuin fiktiivisen esikuvansa.

Real Housewives of… -sarjojen tähdille on sattunut ja tapahtunut viime aikoina paljon, ja monet heistä ovat joutuneet tekemisiin myös poliisin kanssa. Näin on käynyt tälläkin kertaa, kun Real Housewives of New York -realitysarjan Sonja Morgan on pidätetty. Katso pidätyskuva tästä.

46-vuotias Morgan jäi poliisin haaviin varhain maanantaiaamuna Southhampton Villagessa, New Yorkissa, kun hän ei pysähtynyt stop-merkin kohdalla. Pysäytyksen ja tarkempien tutkimusten jälkeen hänet pidätettiin epäiltynä rattijuopumuksesta. Oikeudenkäynti alkaa 21. kesäkuuta.