Maailman seksikkäin paljasti kauneutensa salaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useaan kertaan tänäkin vuonna äänestetty brittiläinen poptähti Cheryl Cole on yksi maailman ihailluimmista naisista, ja nyt hän on viimein paljastanut tyrmäävän kauneutensa salaisuuden.

Vaatimaton Cheryl antaa nimittäin kunnian upeasta ulkonäöstään meikkaajilleen ja kampaajilleen, jotka ovat hänen mukaansa laulajan kauneuden taustalla. X Factor -realityohjelman juontajanakin nähtävä Cheryl Cole, tyttönimeltään Cheryl Tweedy, on nykyisin hyvin seurattu muoti-ikoni ympäri maailmaa. Aviomiehestään Ashley Colesta parhaillaan uskottomuusskadaalin takia eroa hakeva supertähti kertoi asiasta Stylist-lehden haastattelussa.

– Minulla on aina ympärilläni upeita ihmisiä, jotka hoitavat hiukseni ja meikkini. Yritän aina kokeilla uusia juttuja, ja se onkin tämän työn yksi hauskista puolista. Olen ollut hyvin onnekas. Minusta naiset ottavat liikaa paineita siitä että he haluavat näyttää ”siltä tytöltä televisiossa”. Haluan naisten olevan tyytyväisiä itseensä, Cheryl Cole kertoi Stylist-lehdelle.

Parhaillaan Cheryl Cole on uuden poikaystävänsä Derek Houghin kanssa lemmenlomalla salaisessa paikassa, joka on Daily Mail -lehden mukaan Tansania. Vielä julkkisparia ei ole siellä kuitenkaan saatu ikuistettua.