Jessica Alba on Beverly Hillsin kuumin shoppailija

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hänen uusi The Killer Inside Me -elokuvansa saa ensi-iltansa. Pitkään lähinnä perheeseensä keskittynyt tähti on leffanm myötä aktivoitunut myös julkisuudessa.

Jessica poseeraa nimittäin parhaillaan Genlux-nimisen lehden sivuilla todella näyttävissä kuvissa. Sen lisäksi hän on poseerannut myös monissa julkkisjuhlissa. Tällä kertaa Jessica ikuistettiin kuitenkin shoppailureissulla Beverly Hillsissä. Farkkuihin ja harmaaseen toppiin pukeutunut leffakaunotar oli todella kuuma näky varsin konservatiivisesta asustaan huolimatta. Katso kuvat tästä.

Kalifornian helteessä on tällä hetkellä niin kuuma, että Jessican ostoslistalla oli muiden muassa pieni ilmastointilaite. Jessica Alba tullaan hakkaamaan seuraavassa elokuvassaan tunnistamattomaksi. Hän paljasti taannoin haastattelussa, että jopa omat työtoverit välttelivät häntä ettei heidän tarvinnut nähdä ”hakattua” Jessicaa pelottavassa maskissa.