”Eläkkeellä mä teen sitten suomiräppiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alunperin hiphop-artistina tunnetuksi tullut Mariska julkaisi toukokuussa vuosien tauon jälkeen uuden levyn. Mariska & Pahat sudet oli samalla musiikillisesti merkittävä tyylinmuutos. Viihdelehti Stara tapasi hänet haastattelun merkeissä.

Hiphop-musiikki on uudella Mariska & Pahat sudet -albumilla muuttunut aivan uuteen suuntaan. Mariska ei aio ainakaan lähitulevaisuudessa palata hiphop-musiikin pariin.

– Kyllä mä luulen, että nyt ainakin toistaiseksi on räpit vedelty. Ei sitä voi koskaan sanoa. Oon huomannut että mä tykkään sallia itselleni kaikki muutokset ja takinkäännöt, eli ei niissä ole mitään vikaa, Mariska kertoo Staralle.

– Silleen aina kun tuntuu hyvältä ja freesiltä tehdä jotain juttua niin niin pitkään niitä pitää jatkaa. Esimerkiksi jotain mummoräppiä niin se olis aika tiukkaa semmoinen 65-vuotiaana. Eläkkeellä mä teen sitten suomiräppiä, kun ura on muuten ohi.

Lue Mariskan koko haastattelu tästä tai katso videolta tästä ja tästä.