Poliisin haaviin jäänyt tähti suoraan vieroitukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosittain lukuisat Hollywood-tähdet jäävät nolosti kiinni autolla ajamisesta päihteiden vaikutuksen alaisena. Tuomiot ovat vaihdelleet ehdollisesta jopa ehdottomaan vankeuteen. Tuorein kiinni jäänyt tähti on näyttelijä Chris Klein, joka otettiin kiinni ratista viime viikolla.

American Pie -elokuvien tähti Chris Klein jäi poliisin haaviin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kun hänet pysäytettiin Los Angelesissa sijaitsevalla 101-moottoritiellä auton kuljettua kolmen kaistan leveydeltä. Hänen promillemääränsä oli yli 2,0, kun rattijuopumuksen raja on Kaliforniassa 0,8.

Kyseessä oli jo toinen Kleinin rattijuopumus, ja nyt hän on ilmoittanut suuntaavansa suoraan vieroitushoitoon. Hänen tiedottajansa Jaime Primak kertoi People-lehdelle, että näyttelijä kirjautui Cirque Lodge -klinikalle Utahissa. Samalla klinikalla ovat saaneet hoitoa ongelmiinsa monet muutkin tähdet, kuten Kirsten Dunst, Eva Mendes, Richie Sambora ja Lindsay Lohan.