Lady Gagan uusi kappale vuoti nettiin – tulossa uusi tyyli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga paljasti viime viikolla lehtihaastattelussa, että hänen uusi albuminsa alkaa olla jo valmis. Siten miljoonat fanit odottavat parhaillaan jo kuumeisesti uusien kappaleiden julkaisemista.

Nyt ensimmäinen niistä on vuotanut jo verkkoon. Internetistä on nimittäin löydetty kappale nimeltään Changing Skies, jonka uskotaan olevan Lady Gagan uutta tuotantoa. Kappaleen aitouden puolesta puhuu se, että biisi poistettiin levy-yhtiön toimesta nopeasti YouTubesta.

Uusi kappale edustaa verkkoon vuotaneen versionsa perusteella hieman uudistunutta musiikkityyliä, jossa biitti on marssityylisempää ja mukana on aikaisempaa enemmän esimerkiksi orkesterisoundeja. Tiedossa ei vielä kuitenkaan ole onko kappale lopullinen versio vai jonkinlainen demo tai työversio.