Karissa Shannon peppu paljaana julkisella paikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä, realitysarjasta ja glamour-mallikuvista Yhdysvalloissa tunnetuksi tulleet kaksossiskokset Kristina ja Karissa Shannon ovat kotimaassaan jo varsin tunnettu kaunotarpari. Nyt toinen osapuoli Karissa on ikuistettu perin merkillisessä asussa kotipihallaan.

Nakukuvissakin nähty näyttävä ja muodokas parikymppinen kaunotar oli noutamassa postiaan pihamaalta, kun paparazzikuvaaja sattui paikalle. Huomionarvoista oli lähinnä neitokaisen asu, sillä hänet ikuistettiin takapuoli paljaana, vain USA:n joukkueen verkkaritakki yllään. Mahdollisesti takin alla oli stringit, mutta niitä ei ainakaan kuvissa nähty. Katso kuvat tästä.

20-vuotiaat kaksoset Kristina ja Karissa Shannon tulivat tunnetuiksi viimeistään kun he seurustelivat molemmat samaan aikaan Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa vuonna 2008. Suhteen myötä he pääsivät mukaan myös suosittuun The Girls Next Door -realitysarjaan. Vuoden 2010 tammikuussa Hefner kuitenkin ilmoitti, että tytöt muuttavat pois Playboy Mansionista, mutta molemmat jatkoivat televisiosarjassa. Vuonna 2007 siskokset pidätettiin epäiltynä kotibileissä tapahtuneesta pahoinpitelystä.