Martina Aitolehti juhli festareilla ilman Eskoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna juhlitun RMJ-festivaalin lauantai-illan seksikkäin esitys oli todennäköisesti Martina Aitolehden luotsaaman Dazzling Ladies -ryhmän show. Lavalla nähtiin neljä näyttävää ammattitanssijaa. Martina kertoi shown olevan läpileikkaus uutta ja vanhaa showta.

Täysillä puhaltanut savukone kuivatti Martinan kurkun, mutta kaunotar sai lopulta kähistyä keikan kunnialla loppuun. Tapahtuman VIP-alueella Martina tanssi villisti yhdessä tanssijoidensa kanssa, kun taas hänen miehensä Esko Eerikäinen juhli puolestaan Hunks-ryhmänsä kanssa.

Martina kuitenkin totesi, että elämä alkaa taas hymyilemään kriisien jälkeen ja niiden kuuluvan normaaliin parisuhteeseen. Martina paljasti myös mielenkiintoisia tulevan syksyn kuvioitaan, mutta niistä Stara raportoi myöhemmin. Kummatkin ryhmät jatkoivat juhlimista molempina päivinä aamuun asti ja sekoittivat paikallisten miesten ja naisten päitä.