Cheek jyrähti käyntiin Tammerfesteillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään kolmatta päivää juhlittava Tammerfest-kaupunkifestivaali on saanut nauttia eilisen sateen jälkeen todella upeasta kesäsäästä. Hetki sitten hiphop-tähti Cheek aloitti energisen settinsä päälavalla.

Viime vuonna peräti neljä kultalevyä kerralla saanut Cheek sai Vuolteentorin konserttialueen pullistelemaan juhlatuulella olevaa festarikansaa. Tällä kertaa Cheek tarjoilee yleisölle jälleen jotain uutta esiintymällä livebändin kanssa. Luvassa on siis mielenkiintoisia versioita tutuista jättihiteistä.

Stara tapasi Cheekin hetkeä ennen keikkaa, ja mies kertoi olevansa innoissaan päästessään jälleen esiintymään Tammerfestin päälavalla. Hän valotti samalla haastattelussa myös syksyllä julkaistavaa uutta albumiaan, mutta siitä kerromme lisää myöhemmin julkaistavassa videohaastattelussa.