American Idol menetti suosikkituomarinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu televisioemäntä Ellen DeGeneres kiinnitettiin viime vuonna supersuositun American Idol -ohjelman tuomaristoon. Valinta osoittautui menestykseksi, ja Ellenistä tulikin nopeasti erittäin suosittu tuomari. Nyt ura realitysarjan tiimissä on kuitenkin ohi.

Usean vuoden sopimus typistyi lopulta vain yhdeksi vuodeksi, kun Ellen ilmoitti torstaina jättävänsä sarjan. Syyksi hän kertoi vaativan tuotantoaikataulun ja sen, että hän ei pidä ihmisten tunteiden loukkaamisesta. Suosikkijuontajan mukaan päätös ei ollut pikainen.

– Muutama kuukausi sitten kerroin Foxin ja American Idolin tuottajille, että ohjelma ei tuntunut oikealta minulle. Kerroin heille että en aio jättää heitä pulaan. Se oli vaikea ratkaisu, mutta aikataulut olivat odotettua tiukemmat. Haluaisin auttaa nuoria tähtiä, joten minulle oli vaikea tuomaroida heitä ja joskus loukata heidän tunteitaan, Ellen perusteli eroa tiedotteessaan.

Samalla kulissien takana kuitenkin huhutaan, että tuotantoyhtiö olisi halunnut uudistaa ohjelmaa. Ellenin tilalle ollaan huhujen mukaan kiinnittämässa Jennifer Lopez. Hän ei ole kuitenkaan vielä vahvistanut väitteitä.