Uniklubi: ”Provinssirock oli unelmien täyttymys!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna juhlittiin Turussa Down By The Laituri -kaupunkifestivaali, jossa esiintymässä nähtiin myös huippusuosittu Uniklubi-yhtye. Bändin keulahahmo Jussi kertoi Staralle samalla hieman bändinsä kesäkuulumisia. Laulaja paljasti myös ikimuistoisimman keikkamuistonsa bändin uran varrelta.

– Varmaan ensimmäinen Provinssirock vuonna 2004 on ollut semmoinen. Se oli unelmien täyttymys. Meillä oli kova keikka siellä ja jengi kiipeili puihin että näkis paremmin. Siellä oli hyvä fiilis. Se oli kyllä semmoinen että, Jussi muistelee innokkaasti.

Katso haastattelu videona tästä.

Vuonna 1999 perustettu Uniklubi sai demojensa myötä myös levytyssopimuksen. Mikseri-nettipalvelun kautta läpimurtonsa tehnyt yhtye on sittemmin julkaissut neljä albumia ja viides levy on parhaillaan viimeistelyvaiheessa. Uniklubin seuraava albumi Kultakalat ilmestyy 22. syyskuuta.