Seonnut stuertti saa tukea odottamattomalta taholta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin viime päivän ajan lehtien sivuilla ympäri maailmaa on kirjoitettu amerikkalaisen stuertin näyttävästä tempauksesta, joka voi viedä hänet kuitenkin jopa vuosiksi vankilaan. 28-vuotta lentoyhtiössä töissä ollut Steven Slater raivostui lennon jälkeen naisasiakkaalle.

Slater purki raivoaan ensin lentokoneen kuulutusjärjestelmän kautta ja sen jälkeen otti juomia mukaansa, avasi brasilialaisvalmisteisen Embraer ERJ-190 -lentokoneen oven ja hyppäsi alas automaattisesti lauennutta hätäliukua pitkin. Nyt stuertti on saanut tukea hieman odottamattomalta suunnalta, eli hätäliukuja valmistaneelta Goodrich-yhtiöltä.

– Hätäliuku toimi normaalisti. Aivan niin kuin sen oli tarkoitettukin toimivan. Meidän tietojemme mukaan hän teki asiat niin kuin hänen oli tarkoituskin tehdä. Paitsi tietenkin se, että hän heitti matkatavaransa hätäliukuun, yhtiön tiedottaja kertoi Access Hollywoodin mukaan.